Ohjeet tulijalle

Portti

Portilla on sekä sähkölukko että avainboksi. Saat porttikoodin tekstiviestillä pari tuntia ennen varauksen alkua. Samalla koodilla voit käyttää joko sähkölukkoa tai ottaa avaimen avainboksista. 

Pidetään metsä siistinä

Koiran tekemät tarpeet on kerättävä pois metsästä ja polun ympäristöstä. Kakkapusseja ja roskiksia löytyy alueelta useista paikoista.

Myös roskat saa laittaa kaikkiin alueella oleviin roskiksiin. 

Huomioithan myös ettei metsään jää seuraaville kävijöille mitään ruokaa mitä koirat voivat syödä. Jos annat koiralle makupaloja, seuraa että koira myös syö ne. Jos koiralla on tapana piilottaa herkkunsa, käythän hakemassa aarteen roskikseen. Metsässä vierailee myös koiria joilla on tarkka ruokavalion esim sairauden tai allergian vuoksi. Myös pikkuiset pentukoirat voivat saada vatsansa sekaisin epäsopivasta ruuasta. 

Maksathan vuorosi varauksen yhteydessä.

Vesipiste

Laavulla on koirien juoma-astioita ja muovisia vesiastioita. Voit vaihtaa koirallesi puhtaan veden. Vesi vaihdetaan päivittäin. 

Vuorosi loppuminen

Huolehdi, että ehdit poistua aidatulta alueelta vuorosi loppuun mennessä. Portilla on ns. eteinen, joka helpottaa koiran kiinni kytkemistä.

Nuotiopaikka

Noudata varovaisuutta avotulen kanssa. Käytä vain sellainen määrä puita, että nuotio ehtii hiipuen sammua ennen vuorosi päättymistä. Varmista, että nuotio on sammunut ennen kuin poistut alueelta. Hätätapauksia varten laavulla on alkusammutusvälineet ja ohjeet hätäkeskukseen soittamisesta. Huom! Metsäpalovaroituksen aikaan ulkonuotiopaikalle avotulta EI SAA TEHDÄ!  Grillikotaan saa tehdä tulen ympäri vuoden. 

Ulko-wc ja käsienpesupiste

Metsässä portin läheisyydessä (alueen ulkopuolella) on ulko-wc ja käsienpesumahdollisuus.

Löytötavarat

Laavulla on löytötavaralaatikko johon laitamme koirametsään unohtuneet tavarat.

Löytötavaroita voit kysellä numerosta 

0500 828477/Terhi 

Hevoset

Ethän häiritse naapurissamme asuvia hevosia. Hevosten ruokkiminen on ehdottomasti kielletty! 

Näin löydät perille

Autojen parkkipaikalta on n. 300 m matka metsäalueelle. Varaathan aikaa parkkipaikalta alueelle siirtymiseen noin 10 min. Kulku metsään tapahtuu merkittyä polkua pitkin. Koira on pidettävä kytkettynä parkkialueella ja metsään johtavalla polulla.

Koirakallion Metsä

Varissaarentie 46, Latovainio Jokioinen

050 082 8477

info@koirakallionmetsa.fi

Kerääthän koiran tekemät tarpeet pois! 

Kakkapusseja ja roskiksia löytyy alueelta useista paikoista.