Meistä

Koirakallion Metsän yrittäjinä toimimme me Terhi ja Vesa-Matti Tuomola. Perheessämme on aina ollut useita koiria, ja nautimme liikkua ja harrastaa koiriemme kanssa. Myös jo aikuiset, toisaalla asuvat kolme lastamme ovat aktiivisesti mukana meidän ja koiriemme elämässä.

Tällä hetkellä perheemme koiravahvuuten kuuluvat tsekinpaimenkoira Dara 06/19 ja kultainennoutaja Toivo 10/20. Säännöllisesti meillä kyläilee myös tyttäremme belgianpaimenkoirat Nova 07/17 ja Rokka 11/21.

Liikumme paljon koirien kanssa luonnossa. Pidämme tärkeänä sitä, että koirat saavat juosta vapaana monipuolisessa maastossa pikkupennusta asti. Haluamme kuitenkin kunnioittaa metsässä eläviä eläimiä ja antaa niille esim. pesimisrauhan.

Tältä pohjalta on jo pidemmän aikaa ollut hautumassa ajatus aidatusta metsäalueesta, jossa koirat voivat liikkua vapaasti häiritsemättä metsäneläinten elämää. Kun kesällä 2020 pystytimme kalliolle hirsilaavun ja teimme nuotiopaikan, päätimme toteuttaa suunnitelman koirametsästä. Haluamme antaa mahdollisuuden muidenkin kokea metsän rauha sekä koirien ilo juosta ja haistella vapaasti.